Advertease Brengt Innovatieve Wi-Fi Technologie naar Nederland en België om Mensen in Noodsituaties te Lokaliseren

Advertease, breidt zijn aanbod uit met een revolutionaire Wi-Fi technologie die oorspronkelijk werd ontwikkeld voor voetgangersstromen. Deze technologie, die succesvol is getest in Zweden, maakt het mogelijk om mensen in tunnels en andere grote ruimtes nauwkeurig te lokaliseren. 

Deze technologie, die Wi-Fi-signalen van smartphones gebruikt, kan snel en precies de locaties van personen bepalen, wat cruciaal is in noodsituaties zoals brand, instortingen, gijzelingen en andere rampen. Dit systeem is al met succes getest in een tunnel van 10,4 meter breed in Zweden (bron: ScienceDirect) en Advertease zal deze geavanceerde veiligheidstechnologie nu naar de BENELUX en Frankrijk brengen. 

“Bij Advertease streven we ernaar om onze technologieën voortdurend te verbeteren en te benutten om waarde toe te voegen voor onze klanten en gemeenschappen,” zegt Stephan van Gorkum, CEO van Advertease.
“Onze footfall software doet meer dan alleen personen tellen, wachttijden weergeven, dwelltime meten en correlaties bepalen.
We vinden het van groot belang om de veiligheid op alle vlakken te verbeteren. 
Zo hadden we al de mogelijkheid om via onze digital signage bij brand direct alle schermen over te laten schakelen naar een noodprocedure waarop de dichtstbijzijnde uitgangen werden weergegeven” 

De toepassingen van deze technologie gaan verder dan tunnels.
Het systeem kan worden ingezet in grote retailzaken, voetbalstadia, grote kantoorgebouwen en zelfs pretparken.  
Hiermee kunnen we een breed scala aan rampenscenario's aanpakken en de veiligheid van mensen in diverse omgevingen waarborgen. 

"We bieden geïnteresseerde klanten nu de mogelijkheid om een demo te plannen en direct te ervaren hoe onze oplossing werkt." 

Volgende
Volgende

Unlocking the Power of Footfall Analytics for Retailers